fredag 19 november 2010

Två riktigt sjuka actionscener från Indien.

Alla har säkert sett ett klipp från en bollywood film någon gång och då vet man att de kan vara lite annorlunda. Men de här klippen tar nog priset.



Detta är riktig action. Det finns inget coolare än att powerslida med hästar, rida genom alla glasrutor i indien och explosioner. Regissören har verkligen fått med allt här. Man kan ju undra om det blev som han hade tänkt sig när han fick se den färdiga filmen. Jag menar hur troligt är det att en bil helt plötsligt flyger tjugo meter bara för att en fet indier med mustasch och nån slags fluffig hockeyfrilla har kastat ett järnrör in i grillen på bilen? Men jag tycker ändå att det är bra att de gjorde filmen, så att vi har något o skratta åt. Önskar nästan att svenska filmer var lite mer som denna.







Det här klippet verkar först komma från någon slags spion film. Men det dröjer inte länge innan det börjar hända sjuka saker. Huvudpersonen är en man som älskar Indien och deras flagga. När en av "the bad guys" kastar nån slags ljusstake på honom så att han håller på att tappa den indiska flaggan blir han riktigt förbannad och musiken drar igång. Efter detta blir det bara konstigare och konstigare. Hjälten står och viftar med händerna framför ett hav, förvandlas till en pelare och sedan någon slags brinnande gud eller vad det kan vara. Måste nästan vara det sjukaste klippet jag har sett. Titta och njut.

/Creed

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar