söndag 21 november 2010

Ett serietips från schrute

När man sitter där dagen efter och luktar tequila och rakvatten kan det vara skönt med en ny serie att vila ögonen på. Mitt tips idag är Chuck.
Chuck är en serie om en kille som heter just Chuck (Zachary Levi) som av misstag får CIA's "intersect" i huvudet.Intersecten är en CIA's nya vapen som gör det möjligt att ladda ner all viktig information till en hjärna. Det stora problemet är att Chuck inte heller är av spion-material utan en datanörd som jobba på en elektronikaffär. John Casey (Adam Baldwin) och Sarah Walker (Yvonne Strahovski) får jobbet att ta hand om Chuck och utbilda honom till en riktig spion. Sarah ska spela rollen som Chucks flickvän och självklart får Chuck snabbt känslor för Sarah. 
Detta är en serie som har allt det där en serie ska ha, en flirt mellan två av huvudrollerna som aldrig riktigt lyckas ta sig fram, En huvudperson som är väldigt charmig på ett nördigt sätt, finns med i nästan alla de senaste serierna,  och sist men inte minst, huvudpersonens knäppa polare.

En helt klar sevärd serie som är rolig men samtidigt spännande. Avsnitten hänger ihop på så sätt att historien om Chucks liv flyter med men samtidigt är det oftast nya uppdrag och nya spännande situationer i varje avsnitt.
4 / 5

/Schrute   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar